IVECO ON: O NOUA LUME A SERVICIILOR SI SOLUTIILOR

 

IVECO ON este noua lume a soluțiilor pentru transport și servicii integrate, creată de IVECO pentru a vă ajuta să vă faceți afacerea mai competitivă, mai profitabilă, mai sustenabilă și mai ușor de gestionat. Furnizează o ofertă flexibilă care poate fi personalizată pentru a se potrivi cerințelor și misiunilor afacerii dumneavoastră: de la servicii de conectivitate pentru a mări potențialul vehiculului dumneavoastră, până la un set de soluții personalizate pentru piața post vânzare care să vă fie alături în fiecare moment al călătoriei! IVECO ON este de partea dumneavoastră, livrând beneficii reale afacerii dumneavoastră. Puteți alege oferta de servicii dintre următoarele variante:

FLEET; pentru a vă gestiona flota monitorizând consumul de combustibil al vehiculelor și șoferii, pentru a planifica misiunile acestora, pentru a optimiza rutele și pentru expedierea ordinelor.

UPTIME; pentru a menține vehiculul dumneavoastră întotdeauna pe drum, anticipând și evitând defecțiuni neprevăzute. Asistența noastră rutieră va fi întotdeauna cu dumneavoastră.

CARE; pentru a fi liniștit știind ca avem grijă de dumneavoastră, de șoferul și de vehiculele dumneavoastră la drum. Monitorizarea unui vehicul specific și raportarea vă eliberează mintea și vă permit să vă concentrați exclusiv asupra muncii dumneavoastră, fără griji.

MAINTENANCE & REPAIR; pentru asistență specializată atunci când alegeți din oferta de contracte de întreținere personalizate.

PARTS; pentru a completa oferta IVECO ON alegând piese și accesorii IVECO originale.

SERVICII ȘI SOLUȚII PE CARE VĂ PUTEȚI BAZA ÎNTOTDEAUNA.