Fii gata pentru viitor -
Noul Stralis NP si Noul Daily Blue Power


Daca afacerea ta se dezvolta in mediul urban, atunci gama Daily Blue Power ofera o solutie Sustenabila si Eficienta pentru transportul de persoane si marfa. Este combinatia perfecta intre tehnologie, emisii scazute, performanta si eficienta pentru a se potrivi misiunilor urbane: alege intre noul Daily Euro 6 2020 RDE Ready, primul LCV certificat pentru emisii Real Driving; noul Daily Hi-Matic Natural Power cu transmisia automata in 8 trepte; si Daily Electric, vehiulul cu zero emisii. Trei tehnologii si trei vehicule pentru o afacere sustenabila – pregatita sa faca fata provocarilor exigentelor de protejare a mediului inconjurator din 2020.

Noul CNG Daily Natural Power: este un vehicul care functionează atat cu combustibil normal cat si cu gaz natural comprimat.

Conceput și optimizat pentru folosirea cu gaz natural, vehiculul poate trece in modul de utilizare a combustibilului uzual in cazul în care gazul natural este consumat (pentru o distanta de aproximativ 100 km).

Este disponibil într-o gama variata de greutati de la 3.5 tone până la 7 tone pentru toate versiunile transformandu-l pe Noul Daily intr-un vehicul versatil, in versiunile sasiu, furgon, cabina dubla.

Lungimile ampatamentelor pornesc de la 3520 mm la 4100 mm pentru furgon, cu o capacitate de incarcare de pana la 19.6 m3 (unica în clasa sa). Sasiurile ofera lungimi de ampatamente  de la  3450 mm la 4750 mm si o lungime a sasiului de pana la 6190 mm (unica în clasa sa).

Iveco este producatorul de vehicule comerciale usoare și grele care s-a remarcat prin gama variata  de vehicule cu gaz natural comprimat.

NOUL STRALIS NP se distinge ca unul dintre primele autovehicule pe gaz concepute pentru transportul pe distanţe lungi.. Acesta este dotat cu un motor de 46​0 CP, are aceeasi sarcină utila ca un camion pe motorina echivalent si, cu o autonomie de pana la 1.500 km, se poate deplasa de la Madrid pana la Frankfurt fara a fi necesara realimentarea.

STRALIS NP este dedicat mediului de afaceri. In misiunile pe distante lungi (in functie de pretul carburantului), acesta poate fi o opţiune profitabila la 120.000 km/an şi poate asigura economii suplimentare semnificative odata cu depasirea acestui kilometraj.

STRALIS NP va ofera siguranta si relaxare in ceea ce priveste viitoarele reglementari mai restrictive, care vor limita accesul autovehiculelor pe motorina in centrele oraselor si pe unele coridoare alpine.

STRALIS NP va ofera o multitudine de oportunitati, intrucat cererea de autovehicule nepoluante este in continua crestere la nivel european.

Industria gazului este pregatita pentru a cunoaste un progres semnificativ. Sunteti pregatiti să optati pentru funcţionarea pe gaz?