Iveco X-Way
DESCRIERE

Stralis X-WAY este camionul cu cea mai mare sarcina utila din segmentul sau care combina cea mai buna eficienta a combustibilului si siguranta camioanelor IVECO on-road cu robustetea celor off-road. 

 

Stralis X-WAY ofera o gama larga de motoare FPT Cursor potrivite pentru toate aplicatiile

 • cresti sarcina utila cu motorul de greutate usoara Cursor 9

 • atingi cel mai bun raport cuplu/greutate cu motorul Cursor 11

 • ai o putere exceptionala cu motorul Cursor 13

 

CELE MAI PERFORMANTE TEHNOLOGII DE ECONOMIE A COMBUSTIBILULUI SI SIGURANTA INTR-UN SINGUR CAMION

Economie de combustibil:

 • Sistemul HI-CRUISE predictiv
 • AUXILIARELE SMART de prevenire a irosirii de energie
 • Sistemul SMART EGR, care asigura economia de combustibil, optimizeaza timpul de injectie
 • Sistemul ANTI-IDLING, inchide motorul dupa un timp predefinit

Siguranta:

Camionul Stralis X-WAY poate fi echipat cu sisteme de siguranta si asistenta la condus ca sa protejeze soferul, sa ii faca munca mai usoara si sa il ajute sa fie mai productiv: 

 • EBS Franarea Electronica
 • ESP Program Electronic de Stabilitate
 • AEBS Sistem Avansat de Franare de Urgenta
 • LDWS Sistem de Avertizare la Parasirea Benzii

 

MISIUNE

Stralis X-WAY a fost conceput orientat pe misiune, pentru a-ti permite configurarea vehiculului care sa satisfaca total exigentele specifice. Gama larga de caracteristici si componente, legendara robustete a sasiului sau, fiecare detaliu din design-ul sau, configurate pentru o varietate extinsa de misiuni – pe care le va indeplini fara gres.

 

Betoniera

Stralis X-WAY depaseste granitele clasice in ceea ce priveste nivelul exceptional de redus al greutatii proprie. Acest aspect, combinat cu robustetea sasiului, confera versiunii Super Loader (SL) cea mai buna sarcina utila din categoria sa​.

 

 

Trasport cherestea

Stralis X-WAY livreaza puterea inalta de care ai nevoie si ofera cacarteristicile ideale de incarcare, transport si descarcare cu usurinta a cherestelei. Va va transporta confortabil bustenii in paduri, pe drumuri forestiere si pe carosabil, pana la destinatia finala.

 

 

Vehicule transport containere

Stralis X-WAY ofera la nivel exceptional manevrabilitatea, dimensiunile compacte, garda la sol si tractiunea de care ai nevoie in ceea ce priveste transportul de containere. Gama larga de configuratii asigura maxima flexibilitate.

 

 

Semiremorca basculabila

Autotractoarele Stralis X-WAY iti ofera va ofera increderea de a aborda cu usurinta chiar si ultimul kilometru in conditiile dificil accesibile cand faceti livrarea.​

 

 

Basculanta

Basculanta Stralis X-WAY te duce oriunde ai nevoie: on si off-road, in sus si in jos pe pante abrupte, pe piste inegale si pe alte cai abrupte.​

 

 

Macara

Pe Stralis X-WAY poate fi montat orice tip de macara. Robustetea si conceptul modular al Stralis X-WAY ne permite sa dispunem macaraua in spatele cabinei, in pozitie centrala sau mai in spatele vehiculului fara niciun compromis facut stabilitatii.​

 

 

Vidanja

Stralis X-WAY este optimizat pentru instalarea unei caroserii tip vidanja si funizeaza toate caracteristicile de care este nevoie in acest sens. ​