IVECO S-WAY
DESCRIERE

IVECO S-WAY. DRIVE THE NEW WAY

Cu o eficienta a consumului de combustibil remarcabila, noi tehnologii si conectivitate, o cabina nou nouta, noul camion IVECO S-WAY este o solutie completa de transport conceputa pentru a oferi maximum de confort pentru soferi si  reprezinta o solutie castigatoare proprietarilor prin competitivitatea sa si prin Costul Total al Proprietatii. 

Camionul IVECO S-WAY este  conectat 100%, impreuna cu el intram intr-o noua era a managementului de flota. Conectivitatea sa avansata mentine soferii conectati in permanenta cu managerul de flota si cu specialistii in asistenta IVECO si cu reteaua de dealer, astfel incat acestia sa nu fie niciodata singuri pe drum. 

 

PERFORMANTA MOTORULUI  & SUSTENABILITATE

‚ÄčIVECO S-WAY ofera o gama larga de motoare Euro VI alimentate cu diesel si gaz natural pentru a se potrivi tuturor aplicatiilor.

Motoarele diesel, cu 3 game de cilindree si de putere variind de la 310 la 570, si motoarele alimentate cu gaz natural, cu 2 game de cilindree si putere variind de la 340 la 460 CP,vor aduce la conducere puterea. 

 

UN NOU NIVEL DE PERFORMANTA AERODINAMICA & STIL

O cabina cu totul noua, care aduce performanta aerodinamica la un nou nivel, crescand eficienta excelenta a consumului de combustibil a  vehiculului cu pana la 4%.

Acesta a fost reproiectat de la zero pentru a oferi beneficii multiple pentru clienti-de la economia de combustibil si mai mic cost total de proprietate (TCO), pentru a mai mare de siguranta a conducatorului auto.

Fiecare detaliu al exteriorului cabinei a fost studiat cu grija pentru a minimiza rezistenta aerului.

 

CONDITII SUPERIOARE  DE VIATA SI MUNCA

Cabina IVECO S-WAY a fost complet reproiectata in jurul conducatorului auto pentru a oferi conditii de viata, de conducere si de munca de calitate superioara.

Noul sau aspect creeaza un mediu generos pentru sofer cu spatiu amplu, bine organizat de depozitare, ergonomie remarcabila ai o zona de dormit confortabila si functionala.

 

O LUME NOUA DE CONECTIVITATE

IVECO S-WAY introduce o noua lume de conectivitate conceputa pentru a sprijini operatorii logistici si administratorii flotei prin optimizarea disponibilitatii vehiculului, a eficientei combustibilului si a costului total al proprietatii (TCO), precum si pentru a ajuta soferul sa opereze vehicululul fara efort si in mod eficient, sporind in continuare experienta lor de viata si de conducere la bord.

Conectivitatea IVECO S-WAY pune vehiculul in comunicare directa cu Camera de Control IVECO, furnizand date in timp real. pentru a maximiza disponibilitatea si productivitatea vehiculului.