Noul Eurocargo 4x4
Misiuni off-road
DESCRIERE

Noul Eurocargo 4x4 – conceput pentru misiuni off-road

Disponibil cu o cabina de zi sau o cabina de dormit cu un pavilion standard, noul Eurocargo 4x4 este dotat cu o gheara frontala de tractare (ca standard) si o protectie speciala pentru conducerea off-road: amortizoare din otel, masti pentru faruri, aparatoare pentru radiator si doua trepte de acces retractabile. Acesta este disponibil cu suspensie cu arc in foi parabolic sau semi-eliptic si in versiuni cu roti duble sau simple.

Motoarele Tector 7 sunt disponibile in variante de putere de 220, 250 si pâna la 280 CP, combinate cu cutii de viteze manuale cu 6 trepte de viteza. O priza de putere poate fi integrata in cutia de viteze.

Noul Eurocargo 4x4 ofera, de asemenea, o versiune cu o cutie de viteze automata.

Noul Eurocargo 4x4 este dotat cu punti motoare duble de reducere. Cutia intermediara de viteze cu cuplu cu 2 trepte de viteza/reductorul furnizeaza tractiune la arborii din fata si din spate prin diferentialul longitudinal. Cele trei diferentiale prezinta blocari care sunt actionate de sofer (in mod standard) pentru a garanta tractiunea chiar si in conditii de aderenta slaba.