Daily Van
Transport marfa pe distante scurte si medii
DESCRIERE

 

Noul Daily, International Van of the Year 2015, este furgonul perfect in  toate privintele.

 

Un vehicul reproiectat aproape integral, echilibru perfect, manevrabilitate si unele dintre cele mai bune volume de incarcare. 80% din componentele de baza au fost regandite, in timp ce structura sasiului, punctul central al robustetii si durabilitatii furgoanelor Daily – a fost mentinut.

 

ARHITECTURA NOUA: noile furgoane Iveco Daily au o arhitectura care imbunatateste echilibrul dinamic, manevrabilitatea si volumul de marfa incarcat, toate acestea fiind trasaturi esentiale pentru furgoanele cu roata simpla si dubla. Furgoanele Iveco au fost concepute pentru a crea o gama completa de volume noi, incepand cu 7 pana la  20 metri cubi. Noul Daily furgon are acum doua noi capacitati de incarcare, de 18 si 19.6 mc: unele dintre cele mai bune furgoane din clasa lor in ceea ce priveste volumul de incarcare. Noua versiune de 10.8 mc ofera o eficiență de încarcare optimizată (raportul dintre lungimea suprafetei de incarcare si lungimea totala).

Inaltimea suprafetei de incarcare a fost redusa cu 55 mm, iar acum este printre cele mai joase dintre furgoanele din clasa sa (datorita treptei de urcare posterioara care face parte din dotarea de serie). Pentru a facilita ulterior operatiile de preluare/livrare, este posibil de asemenea ca Daily sa fie echipat cu suspensii posterioare pneumatice.

Optimizat si în privinta greutatii, noul Daily se situeaza printre furgoanele cele mai usoare din categorie (cu o greutate neincarcat care porneste de la 2050 kg) oferind in acelasi timp o sarcina utila maxima (peste 4,000 kg la versiunea de 7t).

DESIGN NOU: noul Daily are un nou design, care imbunatateste aerodinamicitatea vehiculului prin reducerea coeficientului Cx pana la 0.316.

INTERIOARE NOI: panou de bord nou si ergonomic si un numar mai mare de compartimente de depozitare la care se poate ajunge usor din scaunul soferului.

TRANSMISII NOI: toate cutiile de viteze de la Noul Iveco Daily au unitati cu 6 viteze, inclusiv cutia automatizata AGile (utilizabila atat in sistemul automat cat si secvential).

PERFORMANTA NOUA: noul Daily ofera cea mai buna performanta din clasa sa. Tractiunea posterioara garanteaza putere. Gama larga de motoare si rapoarte in punti permite optimizarea consumurilor de combustibil in funcţte de activitate. Gama de puteri începe de la 106 la 205 CP (maximum pentru motoarele diesel cu 4 cilindri) cu un cuplu de pana la  470 Nm pentru mototrul de 3 litri.

Noul Iveco Daily se distinge prin utilizarea motoarelor disesel de derivatie industriala optimizate pentru conditiile cele mai dificile si care pot ajunge la kilometraje ridicate mentinandu-si intotdeauna eficienta maxima.