Daily Microbuz
Transport persoane
DESCRIERE

Noul Daily – o noua generatie de microbuze care satisface orice exigenta din domeniul transportului de pasageri.

Versiunea microbuz a noului Daily evidentiaza un confort sporit, design si performanta imbunatatite. Regandit in intregime pentru a indeplini cerintele mereu in evolutie ale clientilor, noua gama de microbuze Daily este mai variata, mai eficienta si mai atragatoare atat pentru pasageri cat si pentru soferi.

Noul Daily microbuz ofera un nivel de ergonomicitate asemanator cu cel oferit de automobile si un confort sporit pentru sofer in combinatie cu o gama variata de solutii tehnice dedicate in intregime confortului pasagerilor.

  • Un sistem nou de aer conditionat si de ventilatie
  • Optiuni noi pentru confortul si siguranta pasagerilor
  • Noi optiuni pentru a satisface orice necessitate

Pentru a respecta standardele de emisii Euro VI, motoarele diesel sunt echipate cu Reductie Catalitica Selectiva (SCR), la fel ca cele de la gama de autobuze, asigurand astfel performante inalte si un consum mic de combustibil.

Versiunea de 6,1 tone, nou element de varf al gamei poate transporta pana la 22 de pasageri pe scaune, pe langa sofer. Acesta este maximul pentru un vehicul din aceasta categorie. Ampatamentul mai lung, de 4100 mm si compartimentul de bagaje situat mai jos ofera o marire cu 30% a spatiului pentru bagaje fata de versiunile precedente.

Versatilitatea este punctul forte al noului Daily microbuz, noua gama foarte variata satisfacand toate cerintele din domeniul transportului de pasageri:

  • Daily Tourys: un vehicul turistic
  • Daily Line: ideal pentru transport interurbana
  • Daily Citys: dedicat transportului urban si zone suburbane