contacteaza un
CONSULTANT DE VANZARI
nu ai gasit nici un vehicul corespunzator necesitatilor tale de lucru? lasa-ne datele tale de contact si unul dintre consultantii nostri va gasi solutia potrivita afacerii tale.
contacteaza un
CONSULTANT DE VANZARI
nu ai gasit nici un vehicul corespunzator necesitatilor tale de lucru? lasa-ne datele tale de contact si unul dintre consultantii nostri va gasi solutia potrivita afacerii tale.

Autoutilitare Iveco Daily

Gama Iveco Daily cuprinde vehicule destinate transportului de marfa pe distante mici si medii, dar si furgoane si utilitare destinate transportului de persoane sau misiunilor off-road.

Alege modelul care ti se potriveste

FURGONUL CARE ITI VA SCHIMBA PERSPECTIVA AFACERII TALE

Mai mult decat un vehicul. Noul Daily este special conceput pentru a te ajuta sa iti desfasori in mod durabil afacerea si pentru o baza solida. Intr-o lume in continua miscare unde automatizarea are un rol din ce in ce mai crescut, Noul Daily face pasi mari pe calea condusului autonom si in conditii de siguranta sporite. 

Transport marfa pe distante scurte si medii

Noul Daily, International Van of the Year 2015, este furgonul perfect in  toate privintele.

Un vehicul reproiectat aproape integral, echilibru perfect, manevrabilitate si cele mai bune volume de incarcare. 80% din componentele de baza au fost regandite, in timp ce structura sasiului, punctul central al robustetii si durabilitatii furgoanelor Daily – a fost mentinut.

Distributie, constructii, transport marfa

Daily sasiu: puternic prin natura sa si surprinzator prin cat de usor, confortabil si simplu de manevrat este.

Structura noului sasiu este o garantie a versatilitatii si a unui ciclu de viata al produsului indelungat.

Transport persoane

Noul Daily – o noua generatie de microbuze care satisface orice exigenta din domeniul transportului de pasageri.

Versiunea microbuz a noului Daily evidentiaza un confort sporit, design si performanta imbunatatite. Regandit in intregime pentru a indeplini cerintele mereu in evolutie ale clientilor, noua gama de microbuze Daily este mai variata, mai eficienta si mai atragatoare atat pentru pasageri cat si pentru soferi.

Misiuni off-road

Poti merge oriunde cu noul Daily 4x4! Un vehicul pentru toate traseele, pentru toate conditiile de drum.

Cu noul Daily 4x4 nicio destinatie nu e inaccesibila. Multumita celor 24 de viteze, capacitatii de urcare incredibile si pregatirii speciale pentru off-road, il poti provoca pe Daily 4x4 pe orice tip de teren.