DESPRE IVECO

In 1975, 5 companii din 3 tari europene diferite (Italia, Franta, Germania) au decis sa se uneasca pentru a crea o noua companie – Industrial Vehicles Corporation (IVECO). Prin intermediul achizitiilor, aliantelor si fuziunilor internationale, IVECO si-a consolidat pozitia intre leaderii din domeniul transportului. 
Astazi detine fabrici in Europa, China, India, Rusia, Turcia Australia, Argentina, Brazilia si Africa de sud si este prezent in peste 100 de tari. IVECO ofera produse care satisfac toate nevoile unui transport profesionist, iar gama sa de produse este una dintre cele mai vaste in industria auto.

IVECO a fost intotdeauna leader in domeniul inovatiilor - este prima companie care a introdus turbo in gama de motoare diesel, care a adoptat motoarele Common Rail si prima care a lansat vehiculele cu norma de poluare Euro V.

“Transportul este energie” insumeaza valorile IVECO.

Un jucator de elita in lumea transportului global, IVECO este una dintre cele mai importante companii specializate in dezvoltare, productie, marketing, comercilizare si oferirea de servicii pentru o gama variata de vehicule comerciale usoare, medii si grele.

De asemenea este si producator de vehicule de transport pasageri si vehicule speciale pentru aparare, protectie civila si misiuni specifice ca cele pentru pompieri. Vehiculele beneficiaza de unele dintre cele mai noi tehnologii aplicate unei game cuprinzatoare de motoare atat diesel cat si proppulsate de combustibili alternativi (CNG, combustibili bio, tehnologii hybride si motoare electrice).

 

IVECO propune tuturor profesionistilor din domeniul transporturilor o noua generatie de vehicule comerciale:

Daily regandit in intregime pentru a satisface cerintele din domeniul transportului comercial usor, International Van of the Year 2015;

Eurocargo este unul dintre cele mai potrivite camioane pentru utilizari diverse, oferind clientilor sai si carosierilor un vehicul personalizat pentru diferitele nevoi de transport, (recent) nominalizat International Truck of the Year 2016;

Trakker face posibila orice lucrare, fiind conceput sa functioneze in orice conditii de vreme si pe orice tip de teren;

- Stralis HI-WAY este o solutie remarcabila pentru transportul international. Este  International Truck of the Year 2013.

 

contacteaza un
CONSULTANT DE VANZARI
nu ai gasit nici un vehicul corespunzator necesitatilor tale de lucru? lasa-ne datele tale de contact si unul dintre consultantii nostri va gasi solutia potrivita afacerii tale.
contacteaza un
CONSULTANT DE VANZARI
nu ai gasit nici un vehicul corespunzator necesitatilor tale de lucru? lasa-ne datele tale de contact si unul dintre consultantii nostri va gasi solutia potrivita afacerii tale.