CAROSARI

Ca si dealer Iveco, ETC ofera servicii de carosari pentru camioane, autoutilitare sau basculante. Carosari cu prelata, platforme cu obloane, carosari izoterme, suprastructura transport animale.

Caroseriile cu prelata se adreseaza in principal transportului marfurilor diverse cu posibilitatea incarcarii-descarcarii pe toate cele trei parti ale vehiculului.

Platformele cu obloane sunt destinate in special distributiei de materiale de constructii, a transportului utilajelor, profilelor de PVC sau aluminiu.

Benele basculabile usoare sunt destinate firmelor ce au activitati in domeniul distributiei de materiale de constructii, in domeniul constructiilor civile in interiorul localitatilor, a serviciilor de furnizare apa.

Caroseriile izotermate ale furgoanelor de diverse volume (12mc, 16mc, 18 mc) se adreseaza in principal nevoilor de transport de marfuri alimentare care necesita regim de temperatura controlata.

Benele basculabile se monteaza in general pe autovehicule de 40 to masa maxima autorizata. Sunt  destinate firmelor ce au activitati in domeniul constructiilor civile si industriale.

Echipamentele de maturat sunt capabile, in functie de model, sa curete aleile din parcuri, strazile oraselor si chiar sa lucreze in conditii grele, cu mult praf, frunze, etc.

contacteaza un
CONSULTANT DE VANZARI
nu ai gasit nici un vehicul corespunzator necesitatilor tale de lucru? lasa-ne datele tale de contact si unul dintre consultantii nostri va gasi solutia potrivita afacerii tale.